Termeni si conditii

S.C. PRIM INVEST S.R.L.
TARGU MURES, ROMANIA
CIF: RO8089306
Nr. de ordine in registrul comertului: J26/44/1996

Conditii de Utilizare

1. Termeni si Conditii referitoare la informatiile afisate pe site

Utilizarea site-ului
Accesarea, vizitarea, folosirea sau comandarea produselor prezentate pe site-ul www.plus3.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii de catre utilizator.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

Actualizarea si schimbarea termenilor si conditiilor
SC PRIM INVEST SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Drepturi de autor
Continutul site-ului www.plus3.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, alte informatii) este proprietatea S.C.PRIM INVEST .SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul S.C. PRIM INVEST S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).

Limitarea raspunderii
S.C. PRIM INVEST .SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru.

Corectarea informatiilor eronate
Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.
Lista compatibilitatilor este orientativa si supusa permanent schimbarilor si imbunatatirilor. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele erori aparute si/sau daune produse ca urmare a folosirii acesteia. Va rugam consultati manualul aparatului inainte de a achizitiona un produs conform acestei liste.
Conformitate
Toate produsele comercializate de firma noastra sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor pentru care au fost create.

2. Preturi

Toate preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

3. Comenzi, expeditie si livrare

S.C. PRIM INVEST SRL isi rezerva dreptul de a onora comenzile doar pentru persoane juridice care presteaza activitati in urmatoarele domenii: Service GSM, Magazin Telefoane si Accesorii GSM, Disitributie Accesorii GSM.

 
Pentru comenzi a caror valoare depaseste suma de 250 RON, transportul este gratuit, doar in localitatile unde livreaza  FAN COURIER EXPRESS S.R.L.


Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibilitatii stocului. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc.).
In aceste cazuri S.C. PRIM INVEST S.R.L. va anunta clientul despre problemele aparute si va hotari impreuna cu clientul daca respective comanda sau produse vor fi livrate sau nu.

Livrarea
Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii dvs., de regula a 2-a zi (de luni pana vineri) daca se primeste comanda pana la ora 15:00.
Expeditia se face numai prin firma de curierat cu care societatea noastra are incheiat contract de colaborare (FAN COURIER EXPRESS S.R.L.) ce lucreaza in sistemul door-to-door (livrare la domiciliu), avand ca timp mediu de livrare 24h (o zi lucratoare) pentru orasele in care firmele de curierat au puncte de lucru. Comenzile trimise vineri se trimit cu mentiunea "Livrare Sambata", dar este posibil ca in unele orase acest lucru sa nu fie realizabil si livrarea sa se faca Luni.
Coletele trimise de catre dvs., printr-un alt curier, avand plata transportului la destinatie, vor fi refuzate. Va rugam sa anuntati inainte de a expedia un colet catre S.C. PRIM INVEST S.R.L. Daca au trecut 2 zile lucratoare si nu ati primit coletul, va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pentru solutionarea eventualelor probleme aparute.

4. Conditii legate de garantia produselor

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie, termenul fiind specificat in certificatul de garantie al produsului.
S.C. PRIM INVEST S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru defectiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de catre dvs. in necunostinta de cauza, ori in conditiile montarii necorespunzatoare a produselor. Pentru a beneficia de garantie, va rugam sa ne anuntati.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice, etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.In momentul efectuarii unei comenzi on line, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.


Toate produsele comercializate de catre S.C. PRIM INVEST S.R.L. sunt produse compatibile si nu poarta denumiri sau inscriptionari ale unor marci protejate in Romania.